Bli en del av en riktigt GOD restauranghistoria!

Visioner och vardag. Nyetablering. Uppföljningar. Ekonomi och gastronomi. Sverige. Norge. Strategi och taktik. Restaurangbesök. Resor. Menyer och marknadsföring. Konkurrentkoll. Provsmakningar. Budgetarbete och uppföljning. Anställningsintervjuer. Medarbetarsamtal. Förhandlingar och byggmöten. Planer. Rapporter. Snack och verkstad.


Visst låter det kul och utmanande?
Då hoppas vi att du uppfyller följande krav:

Gott självförtroende, men också lyssnande och ödmjuk
Entreprenörsanda och affärssinne
En förmåga att inspirera omgivningen och skapa en vinnarkultur
Lösningsorienterad och en vilja att genomföra dina mål
Erfarenhet från liknande roller är givetvis mycket meriterande
Tjänsten har placering i Stockholm, med resor runt om i Sverige och till huvudkontoret i Trondheim. Huvudfokus kommer att vara den dagliga driften av våra befintliga restauranger, med utveckling av nya EGON som en viktig sidouppgift. Rätt person erbjuds mycket förmånliga villkor, med möjlighet att köpa in sig som delägare.

Ansök på jobb@egon.se senast den 26. januari.
För frågor om tjänsten, kontakta
Andreas Hegg - Operations Manager på telefon +47 911 18 687
eller Dan Robert Halshamn - Chief Operating Officer på telefon +47 930 89 405


I Norge är EGON sedan länge ett begrepp. Vi finns i många städer, men framförallt i norrmännens hjärta. Ett ställe för att fira stort och smått, för att äta gott och umgås – till vardags och till fest. Med våra 44 restauranger, varav tre är i Sverige, omsätter vi för 1,7 miljarder. Överallt i Norge är vi den restaurang som både omsätter mest och är mest lönsamma. Nu vill vi göra samma resa i Sverige, med målet att öppna 1-2 nya EGON varje år.


Sök här