Bra råvaror blir till utsökta måltider

"Jag är stolt över att kunna använda bra leverantörer för de bästa råvarorna som används i våra rätter."

Som kock är jag mycket stolt över det arbete jag gör. Allt från bearnaisesåsen vi gör från grunden med eget recept, till biffarna som tillagas av endast det bästa köttet. Jag lägger tid och kärlek på maten jag lagar.

 

Boka bord på EGON

Jag vill ge våra gäster den bästa möjliga upplevelsen när de besöker oss, och denna resa börjar med var ingredienserna kommer ifrån.

 

Hur råvarorna behandlas, och tills jag förbereder måltiden och lägger det fint på tallriken som ställs framför dig.

 

 

Boka bord på EGON

 

 

Den hemtrevliga känslan är viktig för EGON-restaurangen. Både inredningen, människorna och maten ska ge dig en god känsla. Det ska vara trevligt att vara gäst på EGON, berättar Alexander Høvik, central kökschef.

 

"Vi har aldrig kallat våra gäster för kunder till exempel. De är gäster. Vi öppnar upp vårt "hem" för dem och välkomnar dem som våra gäster. De betyder allt för oss."